2017-10-02 07:19:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehéz napra számíthat.

Napi horoszkóp október 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében most sokat segíthet önnek. Motivált lesz és nyitott a mindennapok követelményeivel szemben. Egy sikeres nap áll ön előtt! Ennek ellenére legyen óvatos - megtörténhet, hogy valaki buta módon beleköt majd önbe…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars és a Vénusz együtt állnak a Szűz jegyében. Érzékenyen reagál ma mindenre, túlságosan szívére veszi a dolgokat. Képes még órákkal később is rágódni a hallottakon. Lépjen tovább, legyen optimistább! Ha egy kicsit könnyedebben közelít a problémákhoz, akkor azok szinte maguktól megoldódnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az anyagiak miatt otthon lehetnek kellemetlen percei, hiszen az elmúlt hónapban többet költött a kelleténél. A megélhetése és a magánéletének harmóniája attól függ, mennyire képes megbirkózni a stresszel. Délután próbáljon meg egy kicsit kikapcsolódni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy elhibázott lépés alaposan megrendítheti az anyagi biztonságát. Ne hallgasson olyan információkra, amelyek igazságáról nem győződött meg száz százalékosan! A Merkúr még a Mérleg jegyében áll, ez érdekes találkozásokban részesíti önt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Bár adódhat néhány kellemetlenség, ma semmi sem rendíthet meg egy Oroszlán szülöttet! Dél körül egyszerűen zseniális csillagai lesznek a tárgyalásokhoz és üzletkötéshez.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Szaturnusz sajnos kellemetlen fényszögben áll az ön jegyével. Ez azt eredményezi, hogy úgy fogja érezni, mintha minden ügyével egy helyben állna… Bosszúság is érheti, mintha a falnak beszélne, a kollégák nem hallgatnak önre. Vészelje át valahogy a mai napot!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap, a Merkúr és a Jupiter is a Mérleg jegyében áll. Legyen kritikus és szemfüles, ha valamiben nem biztos, inkább kérdezzen rá kétszer is. Ne hagyja, hogy becsapják! Este szüksége lesz a párja közelségére, most ő az, aki igazán meg tudja nyugtatni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Csupa jó fényszögek érik az ön jegyét. Anyagi dolgokban várhatóan minden jól fog alakulni az ön számára. Új kapcsolatai a jövőben nagyon értékesnek fognak bizonyulni. Ösztönei figyelmeztetni fogják arra, ha valaki rossz szándékkal közelít önhöz.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a hét rendkívül jól indul. Elindíthat valamit az útjára, ami más embereket rendkívül boldoggá tehet majd. Az élet apró dolgai ma igazán sok örömet szerezhetnek önnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Eseménydús napra számíthat, a váratlanság ma törvényszerű. Próbáljon meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogja frusztrálóként megélni a történéseket. Sőt, akár még szerencsésnek is érezheti magát a végén.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Gyűjtsön elég információt, és mérlegelje a tényeket, mielőtt vállalkozna valamire. Partnerkapcsolatában most a hűség kérdése a téma. Vagy önt környékezi meg valaki, vagy a párját próbálják meg elcsábítani…

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez az ön számára nagyon kedvező! Most már azon gondolkodjék, hogy mihez kezd a nagy lehetőséggel, hogyan használja ki azt. Döntést várnak öntől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: